bamse-pa-turne-v2

Välkommen att följa med på den nyskrivna familjeföreställningen ”Bamse och världens starkaste man”. Det är en underhållande föreställning som åker på Sverigeturné under hösten 2017.

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv. Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. Men Bamse är inte bara världens starkaste björn, han är också världens modigaste björn! Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer han sig för att ta sig an skurkarna!

Bamse och världens starkaste man är en spännande berättelse om vänskap och om att ärlighet alltid varar längst. Föreställningen är skriven av Peter Magnusson och musiken är komponerad av Martin Stenmarck. För att ge en nära upplevelse med god sikt även för de minsta så har vi begränsat storleken och antalet platser i arenorna.

Föreställningen pågår i cirka en timme och alla talar svenska. Efter föreställningen får du chans att träffa några av karaktärerna som medverkat då vi anordnar en meet & greet utan extra kostnad, i foajén.

Under 2016 fyllde Bamse 50 år och är fortfarande en av världens mest älskade björnar med flera dundersuccéer i bagaget, till exempel med filmen ”Bamse och Tjuvstaden” och nya ”Bamses värld” på Kolmården. Nu är Bamse aktuell igen med filmen ”Bamse och häxans dotter”.


Bamse besöker följande orter 2017

Karlstad, Löfbergs Arena 30/9
Malmö Arena 7/10
Västerås, Bombardier Arena 14/10
Linköping, Saab Arena 21/10
Gävle, Gavlerinken Arena 28/10
Halmstad Arena 4/11
Göteborg, Scandinavium 11/11
Jönköping, Kinnarps Arena 18/11

Boka biljetter här!

 

Fler bilder från Bamse på turné: